Quan un es va de Mas Ferriol amb la motxilla buida de càrregues negatives - un agraïment a l'equip de Mas Ferriol

Amb el motiu que es va acabant el meu pas pel vostre centre, volia dir-vos que totes les persones que formeu aquest equip heu aconseguit treure'm de l'infern en el qual he estat ficat al llarg de la meva vida.
Només tinc paraules d'agraïment per tot el que heu fet pel meu, ja que sobretot heu recuperat la meva part humana que tenia, però les addiccions em van convertir en un ser deplorable. No vaig a destacar a ningú, ja que cadascun a la vostra manera heu buidat la meva motxilla de càrregues negatives i ara la tinc buida per omplir-la d'il·lusions i de vida.

Moltes gràcies de tot cor

Truca'ns i t'ajudarem!

(+34) 872 213 970

Contacta'ns sense compromís i explica'ns els teu cas.

Trucar ara